• Publicatie Internationaal Visueel Kunstproject 'Love cannot be framed' door IVLA
  • 'Pabrik Billie' zonet gepubliceerd in Indonesië!
  • 'Het overkwam me gewoon' verschijnt op 18 oktober bij uitgeverij De Eenhoorn

Er is heel wat op til rond het literaire werk van Wally De Doncker:

* In 2022  stelde hij samen met Katerina Dermata een nieuw opmerkelijk visueel kunstproject (Love cannot be framed) voor op de IVLA-conferentie in Finland. Het project werd met enthousiasme onthaald. Het project werd zopas internationaal gepubliceerd. Na deze publicatie groeien er plannen om het project voor te stellen voor een groter publiek in Griekenland en België.

*'Missing Hurts' nu ook als Chinees luisterspel.

*Billies Fabriek zonet gepubliceerd in Indonesië als 'Pabrik Billie'.

*'Ik ben heel veel liefde' opnieuw aanbevolen voor de 'Maand van de filosofie' 2023 door de Nederlandse bibliotheken. 

* Op 18 oktober e.k. verschijnt er een bijzonder autobiografisch boek met de titel 'Het overkwam me gewoon' bij uitgeverij De Eenhoorn. Meer info volgt.

* Zijn nieuwe prentenboek 'Missing Hurts' of 'Thoughts on the cloud'《云上的思念》werd in juli in Beijing voorgesteld. De internationaal bekende Liu Hao illustreerde het boek. Het boek werd zopas aanbevolen door Chinese bibliotheken.

 

*The White Ravens (Internationale Jeugdbibliotheek, München) zet 'Ik ben heel veel liefde' in de schijnwerpers op Instagram.

*Corona heeft er voor gezorgd dat hij lang moest wachten voor hij het ‘fysieke’ boek van de Arabische versie van 'Billie's Factory'  in handen kreeg.

 

Blijf nieuwsgierig, meer info volgt.