• 'EXPO Wally De Doncker in vertaling' in de Limburgse stad Bree. Vanaf 28 maart.
  • Nieuw boek (Het overkwam me gewoon) verschijnt in oktober.

Er is heel wat op til rond het literaire werk van Wally De Doncker:

 

* Vanaf 28 maart tot en met 29 april: EXPO WALLY DE DONCKER IN VERTALING in de bibliotheek van de stad Bree.

* In oktober verschijnt er een bijzonder autobiografisch boek met de titel 'Het overkwam me gewoon'. Meer info volgt.

 

* Zijn nieuwe prentenboek 'Missing Hurts' of 'Thoughts on the cloud'《云上的思念》werd in juli in Beijing voorgesteld. De internationaal bekende Liu Hao illustreerde het boek. Het boek werd zopas aanbevolen door Chinese bibliotheken.

 

* In 2023 is 'Geluk' het thema van de Jeugdboekenweek. Wally De Doncker zal de focus hiervoor ook op 'Ik ben heel veel liefde' richten. Een boek dat zich uitstekend leent voor dit thema.

 

* Op 11 augustus  stelde hij samen met Katerina Dermata een nieuw opmerkelijk visueel kunstproject voor op de IVLA-conferentie in Finland. Het project werd met enthousiasme onthaald. Later dit jaar verschijnt er een internationaal artikel over 'Love can not be framed'.

 

*The White Ravens (Internationale Jeugdbibliotheek, München) zet 'Ik ben heel veel liefde' in de schijnwerpers op Instagram.

 
*Corona heeft er voor gezorgd dat hij lang moest wachten voor hij het ‘fysieke’ boek van de Arabische versie van 'Billie's Factory'  in handen kreeg.
 

*'Billie's Factory' reist de wereld rond. Op het eind van dit jaar verschijnt het boek in een land aan de evenaar. Meer info volgt.

 

* Er komt een tentoonstelling over zijn internationale werk tijdens de jeugdboekenmaand 2023.

 

 

 

Blijf nieuwsgierig, meer info volgt.